LämpöYkkönen Oy – Suomen paras myyntiorganisaatio 2019

Suomen paras myyntiorganisaatio 2019: LämpöYkkönen

Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun voittajaksi on valittu LämpöYkkönen, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä ratkaisuja sekä lämmitykseen että viilennykseen. Kilpailun järjestävät Haaga-Helia ammattikorkeakoulu sekä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry. 

Kilpailussa arvioitiin osallistujayritysten myyntistrategiaa, myynnin johtamista, myyntityötä, asiakasosaamista sekä myynnin prosesseja ja työkaluja. LämpöYkkösen vahvuuksia ovat erityisesti myynnin johtaminen, innovatiivisuus, vastuullisuus ja asiakaskeskeisyys.

Kilpailu pidettiin tänä vuonna jo kymmenennen kerran. 

Vuoden 2019 paras myyntiorganisaatio: LämpöYkkönen

Asiakaskeskeisyys voittajan valttikorttina

LämpöYkkönen tarjoaa energiaratkaisuja muun muassa pientaloihin, taloyhtiöihin, teollisuushalleihin, varastorakennuksiin, liike- ja toimistokiinteistöihin sekä päiväkoteihin ja kouluihin.

Yritys on systemaattisesti johdettu ja he ovat ottaneet käyttöön useita eri myyntiprosesseja, jotka sopivat erilaisten asiakkaiden lähtökohtiin ja tarpeisiin. LämpöYkkönen on myös alansa pioneeri digitaalisten työkalujen ja etäkonseptien käytössä”, toteaa Haaga-Helian Head of R&D Timo Kaski.

On upeaa, että myynnin prosessien sekä asiakaslähtöisten palvelujen innovatiivinen kehitystyö tulee huomioiduksi. Nämä ovat toimintamme kulmakiviä”, iloitsee LämpöYkkösen toimitusjohtaja Veli-Matti Hautakoski.

Etämyynti toimii myös ratkaisumyynnissä

LämpöYkkönen hyödyntää kattavasti digitaalisia vuorovaikutuksen keinoja sekä moderneja työvälineitä, ja voittajayritys onkin alansa pioneeri etämyyntikonseptin saralla: esimerkiksi kiinteistön energiaratkaisujen tarvekartoitus voidaan hoitaa videoiden, kuvien ja etäpalaverin avulla. Yrityksen asiakkaita ovat kuluttajat ja yritykset. 

Lisäksi yrityksen verkkosivulla asiakas voi testata, mikä on hänen tarpeisiinsa sopivin lämpöpumpputyyppi. Sivuilta voi myös ladata oppaan, joka auttaa valitsemaan maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumpun väliltä. 

Timo Kaski

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutkimusjohtaja Timo Kaski

Haaga-Helian Digitalouden yksikön Head of R&D
040 488 7594 timo.kaski@haaga-helia.fi

Comments are closed.