3 Step IT – Suomen Paras Myyntiorganisaatio 2015

3 Step IT – Suomen Paras Myyntiorganisaatio 2015

Pitkäjänteinen panostus myyntiin ja myynnin osaamiseen kannattaa. Tämä paljastui kuudetta kertaa järjestetyssä Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailussa, jonka tavoite on edistää myyntikulttuuria sekä lisätä myyntityön arvostusta Suomessa. Loppusuoralla finaalissa olivat 3 Step IT, Kone Hissit ja Avant Tecno. Kone Hissit Oy palkittiin tunnustuksella ansiokkaasta myyntikulttuurin kehittämisestä ja Avant Tecno sai kilpailussa kunniamaininnan jälleenmyyntiverkoston kehittämisestä. Suomen Paras Myyntiorganisaatio 2015 -tittelin voitti 3 Step IT Oy.

Myyntijohtaja Mika Karjalainen 3 Step IT:ltä kertoo, että myynnin tuloksellisuus on monien asioiden summa ja koko organisaation vastuullisen työn tulos. Haluamme tehdä uusia asioita ja tarjota markkinan parasta palvelua asiakkaillemme. Myynnissä pitää olla ylpeä ammatistaan, mutta samalla riittävän nöyrä oppiakseen uutta ja kehittyäkseen koko ajan. Arvostamme saamaamme tunnustusta, varsinkin kun ilmianto kilpailuun on tullut asiakkailtamme.

”3 Step IT:n myynti ja palvelu toimivat saumattomasti kuin junan vessa. Olemme löytäneet menestyvän kumppanin win-win hengessä. Lupaukset pidetään, henkilöt ovat aktiivisia ja yhteistyö on toiminut jo pitkään hyvin, voimme suositella” kommentoivat palautteessaan yrityksen asiakkaat.

”3 Step IT:n myynnin ilmapiiri on mainio, myynnin toimintamalleja on mietitty paljon ja ne ovat jalkautuneet toiminnaksi. Palkitseminen kannustaa huippusuorituksiin ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun”, toteaa voittajavalinnan suorittanut Laatukeskuksen Myynti & Markkinointi Forum -jaoksen ohjausryhmän puheenjohtaja Tarmo Kekki.

Suomen Paras Myyntiorganisaatio on B-to-B-yrityksille suunnattu kilpailu, joka tähtää suomalaisen myyntiosaamisen kehittämiseen ja arvostuksen lisäämiseen. Osallistujat kaikille yrityksille avoimeen kilpailuun kerätään verkossa annettavien yritysehdotusten perusteella. Suomen parhaan myyntiorganisaation arviointi tehdään myynnin xRay-analyysiin perustuen. Aiempina vuosina voittoa ovat juhlineet Elisa Yritysasiakkaat (2014), Canon (2013), SKF (2012), DHL Express (2011) ja Martela Suomi (2010). Suomen Paras Myyntiorganisaatio -valinnan suoritti Laatukeskuksen Myynti & Markkinointi Forumin ohjausryhmä.

Lisätietoja:

Tarmo Kekki, Suomen Paras Myyntiorganisaatio, Myynti & Markkinointi Forumin puheenjohtaja,

puh. 040 728 4720, tarmo.kekki@suomenparasmyyntiorganisaatio.fi

Mika Karjalainen, 3 Step IT, Myyntijohtaja, puh. 050 543 2221, mika.karjalainen@3stepit.com

Suomen Laatuyhdistys ry on vuonna 1966 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka missiona on edistää laatujohtamista ja laadunhallintaa, elinkeinoelämän ja julkisen hallinnon toiminnan, tuotteiden laadun sekä kilpailukyvyn parantamista. Myynti & Markkinointi Forum on syksyllä 2014 perustettu Laatukeskuksen jaos, jonka tavoitteena on lisätä myynnin ja markkinoinnin arvostusta ehdottomasti keskeisimpänä liiketoiminnan tuloksentekijänä. www.suomenparasmyyntiorganisaatio.fi www.laatukeskus.fi

Comments are closed.