Looking for energetic sales professionals

Haemme asiakkaallemme energisiä myyjiä pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Kuopioon ja Vaasaan.

Yritys kasvaa nopeasti ja työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä. Yrityksen tavoitteena on tulla Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen vedensäästöpalvelujen tarjoajaksi vuoteen 2020 mennessä. Vesi ovat merkittävä taloyhtiön kustannus, josta yrityksen tarjoama ratkaisu säästää yli 20% käyttömukavuudesta tinkimättä. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin ja suosittelevat ratkaisua aktiivisesti.

Myyt vedensäästöpalvelua taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille. Asiakkaan avainhenkilöitä ovat taloyhtiön hallituksen puheenjohtajat ja hallituksen jäsenet. Olet myös aktiivisessa yhteydenpidossa isännöitsijöiden kanssa. Tärkeä osa työtäsi on osallistuminen taloyhtiön hallituksen kokouksiin ja niinpä työtä tehdään osin iltaisin. Työ on itsenäistä ja vaikutat omalla aktiivisuudellasi tuloksiin sekä ansioosi. Yrityksen palkkaus on kilpailukykyinen. Työ edellyttää aktiivista liikkumista ja sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Työsuhde alkaa palkallisella koulutuksella, jonka myötä perehdyt siihen, miten menestyt tehtävässä. Aiempi myynti- tai asiakaspalvelukokemus on eduksi. Etsimme aktiivisia ja energisiä tulevaisuuden tähtiä, jotka haluavat työskennellä innostavassa ilmapiirissä parhaiden osaajien kanssa.

Yrityksen arvot ovat vastuunkanto, innostus ja asiantuntijuus. Yritys panostaa työntekijöihinsä ja työssä viihtymiseen. ”Meillä on hieno porukka ja hyvä fiilis. On hienoa tarjota sellaista palvelua, jonka takana voi seisoa selkä suorana. Tiimissä on mahtava ryhmähenki ja työkaveria tuetaan satasella”, kertovat työntekijät. Uskomme, että viihdyt tässä energisessä joukossa.

Tehtävät ovat vakituisia ja täytetään HETI, kun oikeat tulevaisuuden tekijät löytyvät. Asiakkaamme on ripeäliikkeinen, joten ole sinäkin.

Lisätietoja tehtävistä ja hakemukset: Tarmo Kekki, 040 728 4720, tarmo.kekki@suomenparasmyyntiorganisaatio.fi

Comments are closed.