Looking for Sales Power?

Parhaat osaajat tekevät myynnin tulokset ja luovat positiivista energiaa ympärilleen. Myyjistä keskimäärin 65% saavuttaa myyntitavoitteensa ja parhaat ylittävät asetetut tavoitteet vuodesta toiseen. Yksi hyvän menestyjän tunnuspiirteistä on se, että hän hakeutuu yrityksiin ja asiakkaisiin, joissa voi menestyä.

Parhaista myynnin parhaista osaajista on pulaa. Samaan aikaan nuoret osaajat eivät löydä ensimmäistä työpaikkaansa ja kokeneimmat työttömät työnhakijat eivät kiinnosta rekrytoijia. Tätä juttua kirjoitettaessa LinkedIn:ssä on Suomessa avoinna noin 300 myynnin työpaikkaa ja 3.000 myyntitaustaista henkilöä etsii avoimesti uutta tehtävää.

Suomen Paras Myyntiorganisaatio on myynnin kehittämisen syväosaaja. Henkilöstön rekrytointi ja suorahaku ovat osa palveluamme. Keskitymme rekrytoinneissa kaupallisten tehtävien osaajiin ja osaamisen kehittämiseen. Löydämme kokeneet myyntijohtajat, myynnin esimiehet ja tavoitteet ylittävät myyjät. Suomen Paras Myyntiorganisaatio verkostoituu proaktiivisesti kaupallisiin osaajiin ja löydämme henkilöt verkostojemme kautta ripeästi.

Toteutamme kanssanne rekrytointiprosessin, joka etenee sujuvasti sekä yrityksen että työnhakijoiden näkökulmasta. Rekrytointiprosessi etenee kanssamme seuraavasti

  • Yrityksen toiminnan, rekrytointitarpeen ja tehtävän kuvaus
  • Osaajien etsintä
  • Parhaiden henkilöiden esikarsinta ja haastattelu
  • Henkilön valinnassa avustaminen
  • Tarvittaessa tuki tehtävässä aloittamiselle

Panostamme rekrytointiprosessin yrityskohtaisuuteen ja laatuun. Uudet rekrytoinnin työkalut mullistavat rekrytointia ja olemme mukana tässä murroksessa.

Ota yhteyttä – Tarmo Kekki

tarmo.kekki@suomenparasmyyntiorganisaatio.fi
 040 728 4720.
#myyntijohtaja #myyntipäällikkö #ratkaisumyyjä #challengersale #suomenparasmyyntiorganisaatio

Comments are closed.