Haluatko kehittää myyntityötä organisaatiossasi?

Haluatko kehittää myyntityötä organisaatiossasi?

Ammattimainen myyntityö

Kattava raportti tarjoaa kiinnostavaa tietoa myynnin johdolle ja esimiehille

Haaga-Helian juuri julkaisema Ammattimainen myyntityö -raportti tarjoaa kiinnostavaa tietoa erityisesti myynnin johtohenkilöille ja esimiehille, sillä sen avulla yritykset voivat peilata toimintaansa muihin sekä kehittää myyntiprosessejaan ja työkalujaan.

Julkaisusta on hyötyä myös myyntityöstä kiinnostuneille sekä kaikille myynnin parissa työskenteleville henkilöille ja oppilaitoksille, sillä se käsittelee muun muassa alalla vallitsevia trendejä ja myyjien viihtyvyyttä työssään.

Raportti on koostettu Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun kautta kerättyjen tutkimustulosten sekä asiantuntijakommenttien perusteella.

Asiakaskohderyhmät

Tutkimus auttaa ymmärtämään, kehittämään sekä tehostamaan myyntityötä

Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailu siirtyi Haaga-Helian järjestettäväksi viime vuonna, kun sitä kehitettiin tieteellisempään suuntaan. Uudistunut kilpailu tarjoaa tilaisuuden seurata alan trendejä.

Tutkimustuloksista koostettu raportti käsittelee suomalaisten myyntiorganisaatioiden ja myyntityön tilaa sekä menestystekijöitä. Raporttiin sisällytetyt asiantuntijakommentit auttavat rakentamaan syvällisen ymmärryksen myynnin trendeistä sekä tulevaisuudesta.

Tutkimusdatan avulla organisaatiot voivat tunnistaa toimintansa vahvuudet ja kehityskohteet. Organisaatiot voivat myös peilata omaa toimintaansa muihin yrityksiin. Tutkimuksessa käsitellään muun muassa työympäristöä, työntekijän sitoutuneisuutta, digitaalisia työkaluja, vastuullisuutta sekä myynnin johtamista ja strategiaa.

Kuinka monessa yrityksessä on käytössä CRM myynnin ohjausjärjestelmä, johon myyntiprosessit kuvataan? Entä virallinen, käytössä oleva eettinen ohjeistus? Raportti tarjoaa vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin. Raportti paljastaa myös yllättäviä tuloksia:

Automatisoitu työkalu

Onko sinun yrityksesi Suomen paras myyntiorganisaatio 2020?

Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun voittajaksi on tänä vuonna valittu LämpöYkkönen, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä ratkaisuja sekä lämmitykseen että viilennykseen. LämpöYkkösen vahvuuksia ovat erityisesti myynnin johtaminen, innovatiivisuus, vastuullisuus ja asiakaskeskeisyys.

Kilpailu järjestetään Haaga-Helian toimesta uudestaan taas vuoden 2020 lopussa / vuoden 2021 alussa, jolloin valitaan Suomen paras myyntiorganisaatio 2020. Voittajaa lukuun ottamatta osallistujien nimiä ei paljasteta julkisuuteen. Jokainen yritys saa kilpailun jälkeen sähköpostitse oman vertailuraportin, josta näkee sijoittumisensa muihin osallistujaorganisaatioihin nähden. Hyödyntämällä vertailuraporttia sekä Ammattimainen myyntityö -julkaisua voit kehittää organisaatiosi toimintaa yhä tehokkaammin!

Lataa Ammattimainen myyntityö -raportti ilmaiseksi verkkosivuiltamme!

Comments are closed.