Webinaari: Johda yrityksesi menestykseen 29.10.

Myynnin webinaari

Nyt jos koskaan on aika uudistaa myynnin johtamista!

Vallitseva koronavirustilanne on kiihdyttänyt myynnin murrosta merkittävästi. Vaikka olemmekin osanneet odottaa myynnin muuttumista aikaisempaa digitaalisemmaksi, monikanavaisemmaksi ja joustavammaksi, tilanne on yllättänyt meistä jokaisen. Sen sijaan, että yritykset olisivat voineet omaksua uusia toimintamalleja hitaasti asteittain, tarve muutokselle syntyi lähestulkoon yhdessä yössä. Koronaviruksen sekä sen aiheuttamien rajoitustoimien myötä yrityksissä on jouduttu ottamaan käyttöön uusia työkaluja ja toimintamalleja ennätyksellisen nopeasti. Miten yritykset voivat selvitä kriisistä voittajina?

Alkaako vuodesta 2020 myynnin uusi aikakausi? Muutos lähtee liikkeelle myynnin johdosta – valmentavan johtajuuden sekä muutosjohtamisen avulla yritykset voivat omaksua uusia toimintamalleja menestyksekkäästi. Vaikka odotammekin jo poikkeustilanteen päättymistä, tänä vuonna tapahtuneet muutokset jäävät osittain pysyviksi. Nyt yrityksillä on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa toimintaansa vastaamaan myynnin muutokseen hyödyntämällä etämyyntiä, digitaalisia työkaluja sekä asiakasymmärrystä.

Haluatko tietää, kuinka voit johtaa yrityksesi menestykseen? Tervetuloa webinaariin 29.10.

Tervetuloa Haaga-Helian ja Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun järjestämään webinaariin 29.10. 9:00-11:00. Ajankohtainen webinaarimme on suunnattu erityisesti myynnin johdolle sekä muille myynnistä kiinnostuneille.

Webinaarin agenda 9:0011:00


9:00 Tilaisuuden avaus ja Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun voittajan palkitseminen

 

9:15 Mika D. Rubanovitsch: Älä ole pomo – etämyynti on uusi normaali.

Mika D. Rubanovitsch on yksi Suomen menestyneimmistä myyntivalmentajista ja -kirjailijoista. Hän tarjoaa korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia, joissa korostuu yli 20 vuoden ammattimainen osaaminen.

  • Onnistumisen resepti etämyynnissä
  • Digitaalisen transformaation johtaminen
  • Mitä vaatii olla Suomen paras myyntiorganisaatio?
 

10:00 LämpöYkkönen Oy tj. Veli-Matti Hautakoski: Voittavan myyntikulttuurin rakentaminen

Suomen paras myyntiorganisaatio LämpöYkkönen Oy on myynnin johtamisen, innovatiivisuuden ja asiakaskeskeisyyden edelläkävijä. Yrityksessä on hyödynnetty erilaisia digitaalisen vuorovaikutuksen keinoja sekä moderneja työvälineitä jo pitkään ja heillä on paljon kokemusta muun muassa etämyyntikonseptin kehittämisestä.

  • Ihmislähtöinen johtaminen
  • Digitalisaation hyödyntäminen
  • Kilpailuetua asiakasymmärryksestä
 

10:40 Suomen paras myyntiorganisaatio 2020 -kilpailun avaus

 

10:45 Keskustelu: Miltä myynnin tulevaisuus näyttää?

 

Tervetuloa mukaan!

Comments are closed.